Oldalak

kedd, január 03, 2006

Vizsga tapasztalatok

Az lenne a kérés, hogy aki már volt vizsgázni bármiből és volna rá pár perce, írja le a tapasztalatokat, kérdéseket, bármi közérdekűt, hogy okulhassunk! :)
Előre is köszönjük!!!

Valóban írásban lesz a töri vizsga? (beugró tuti, az fix)

5 megjegyzés:

Judit írta...

Anna: Amúgy én is hallottam olyasmit, h úgyis írásbeli lesz, de nem tudom, igaz-e, mert bár tavaly így volt, azelõtt viszont csak UV-zni lehetett írásban, a normál vizsgáztatás (ha a beugrón vki átment) szóban történt. Ha viszont ismersz vkit azok közül, akik 5-én mennek tájtöribõl, akkor kifaggathatnád, h mi is volt, mire kell számítani+ha megírnád, az sokat segítene. Én 9-én megyek, szóval minden infó jól jön... Persze amint túlvagyok rajta, én is megírom, milyen volt, mert te meg még késõbb mész majd, ahogy láttam.

Judit írta...

Kinga: Töriből biztos írásbeli lesz, mert én még az elején megkérdeztem a nénit és azt mondta, hogy túl sokan vagyunk->az egész írásban lesz. Meg a bácsi is mondta, hogy azoknak a vizsgáját akik 16-án írnak(pl. én) a lehető leggyorsabban megpróbálja kijavítani.

Tegnap voltam matekból vizsgázni. A minkérdéseknél sokan kiestek:-( de nem volt annyira nehéz , mint amilyenre én számítottam, mert nem magunktól kell megírni az egészet, csak az üres helyeket kell kitölteni.Kivéve az 5. minimumkérdésnél.Ahhoz nem ad segítséget.

Nagyon szépen köszönjük LÁNYOK az info-kat!!!

Judit írta...

Zsófi: ÍRÁSBELI van tájtöriből...
amúgy ma sokan voltak vizsgázni úgyhogy jó lenne ha nem csak én írnék hanem mindenki tartana "élménybeszámolót".
Tájtörivel kapcs. nekem úgy alakult hogy a minimumokat tudtam rendesen, azt nagyon kell tudni mert kevés rá az idő, nem ér rá az ember gondolkodni, utána van 5 kérdés éptöriből és 10 kédés kerttöriből arra 1-1 óra van. Ami számomra meglepetést okozott az a kerttöri volt, eddig nagyban arra készültem h az éptörin el ne csússzak közben meg kerttöriből egész más típusú kérdéseket kaptam mint amire számítottam szóval azt hiszem buktam a dolgot:( de legalább okultam, remélem az UV menni fog...

Judit írta...

Sziasztok,

Én úgy hallottam, hogy 19. és 25. lesznek az UV időpontok, de azt nem tudom, hogy azok milyen formátumúak lesznek (szóban, írásban?)

Névtelen írta...

Sziasztok,
le tudná írni valaki, hogy milyen típusú kérdések voltak töriből, csak úgy hozzávetőleg.. Hány minimumkérdés volt? Köszi