Oldalak

péntek, november 27, 2009

Demján Sándor Alapítvány + ERASMUS

Kedves Hallgatók!

A Demján Sándor Alapítvány a 2009/2010-es tanévtől a Tardos Márton Ösztöndíj mellett egy újabb ösztöndíjat is indít, amely a szociálisan rászoruló hallgatók külföldi tanulmányainak költségeit hivatott részben finanszírozni.

Az ösztöndíjat várhatóan az Erasmus programban részt vevő 10-15 diák kapja meg, a szociális és a tanulmányi eredményének átlaga alapján.

A szociális pontok a DJB szociális ösztöndíjának pontrendszere alapján, míg a tanulmányi pontok az Erasmus Iroda által kiírt pontrendszer alapján kerülnek megállapításra.

A támogatás várható összege: 200 euró/hó, amely az Erasmus támogatáson felül kerül kifizetésre.

Az ösztöndíj pontos részleteiről a későbbiekben küldünk tájékoztatást. A pályázat kiírásának várható ideje: 2010 február-március.

Az érdeklődő hallgatóknak szívesen adunk tájékoztatást az irodában, nyitvatartási időben.

Üdvözlettel,

A Diákjóléti Bizottság

djb.uni-corvinus.hu

Erasmus és egyéb pályázók figyelmébe!!!

Az Erasmus tanulmányi program 2010/11-es pályázat kiírásával kapcsolatos alapelvek és pontozási rendszerre vonatkozó körlevél 1.2. pontjában közzétett alábbi feltétel „azok a III. éves bachelor hallgatók pályázhatnak, akik 7 féléves tanulmányi idejű képzésben vesznek részt, azzal a kikötéssel, hogy a hallgató a kiutazás félévében a külföldön megszerzett krediteket itthon be tudja számíttatni” ÉRVÉNYÉT VESZTI.
Ennek megfelelően a Bachelor hallgatók a fenti megszorítás nélkül jogosultak pályázni.
Egyidejűleg a pályázati határidő egy héttel meghosszabbodik.

Új pályázati határidő: 2009. december 7. (hétfő ) déli 12:00 óra.

Kis Norbert
nemzetközi rektorhelyettes

Nincsenek megjegyzések: