Oldalak

szerda, október 21, 2009

Ohio International Agricultural & Horticultural Intern Program

Tisztelt Hallgatók!
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy november elején a Budai Campuson vendégünk lesz Dr. Luther Waters, aki az Ohio State University és az Auburn University képviseletében az érdeklődők számára bemutatja a két amerikai egyetem ösztöndíj lehetőségeit és programjait, melyek az alábbi témakörökben összegezhetők (a felsorolt, kiemelt témák mellett természetesen további lehetőségek is kínálkoznak):
Ohio International Agricultural & Horticultural Intern Program:
- 12 hónapos farmgyakorlat, a családi gazdaság, kertészeti vállalkozás munkájának megismerése, részvétel a vállalkozás mindennapi életében, termesztési / értékesítési tapasztalatszerzés, személyes szakmai-baráti kapcsolatok kialakítása;
- A fentihez hasonló, de 9 hónapos farmgyakorlat + 3 hónapos egyetemi tanulmány lehetősége az OSU-ben;
- Megismerkedés a legújabb, USA-ban használt mezőgazdasági gépészeti technológiákkal egy 8 hónapos program keretében.
Auburn University:
- Kerttervezés, kertépítészet
- Tájépítészet, tájvédelem
- Faiskolai termesztés, irányítás
- Kertészet
- Zöldség- és gyümölcstermesztés
További részletek: http://www.auburn.edu/
Kérjük, hogy amennyiben a fenti témák, lehetőségek felkeltették érdeklődésüket, előzetes részvételi szándékukat az alábbi elérhetőségeken jelezzék vissza legkésőbb október 21-ig, hogy a létszámtól függően intézhessük a teremfoglalást!
Egyúttal kérnénk, hogy azt is írják meg, hogy a várhatóan november 4. (szerda) vagy 5. (csütörtök) előadás időpontok közül melyik felelne meg önöknek jobban. Amelyik időpontot többen kérik, annak a napnak a délutánjára terveznénk vendégelőadónk meghívását.
A visszajelzések lezárulása (okt. 21.) után az érdeklődők e-mail címére jelezzük az előadás véglegesített helyét és pontos időpontját.
Kapcsolattartó: Vétek Gábor
tel.: (06-1-)482-6518
Budai Campus, "A" épület, 2. em., 210. szoba
Üdvözlettel:
Vétek Gábor
egyetemi tanársegéd
BCE, KeTK

Nincsenek megjegyzések: