Oldalak

szombat, május 08, 2010

Hazám Táján 2010 - Bodajk




II. Hazám Táján Parkász Vándortábor – csak a helyszín változik, a hangulat marad!


Máris hiányoznak a sulis haverok? Szeretnél egy kis levezetést a vizsgaidőszak után? Emlékszel még az őrségi bulikra, túrákra, és repetázni szeretnél? Vagy nem tudtál velünk jönni? Esetleg még csak ízlelgeted a parkász-létet? Akkor június végén-július elején Bodajkon a helyed!


2008 nyarán egy maroknyi parkász-csapat összefogásának eredményeként került megrendezésre az I. Hazám Táján Parkász Vándortábor, nem titkoltan hagyományteremtő céllal: minden évben más és más tájegység jellegzetességeit, nevezetességeit szeretnénk bemutatni a Tájépítészeti Kar hallgatóinak.


Első utunk az Őrség erdőkkel tagolt, hegyes-dombos vidékére vezetett. Az akkor még csak 4 naposra tervezett rendezvény során a résztvevők bepillantást nyerhettek az évszázadok során kialakult sajátos tájhasználat és a szinte érintetlen természet szépségei mellett az alkotás folyamatába is: land art (tájművészet; egyfajta szabadtéri installáció) formájában mutathatták be kreativitásukat.


Idén június 28. és július 2. között a Bakony lábánál fekvő, páratlan szépségű Bodajk városát célozzuk meg. Ismét rengeteg programot kínálunk a vállalkozó szellemű tájépítész- és településmérnök hallgatók számára: kirándulás a csókakői várhoz, túra a Gaja-völgyben, strandolások, bulik és ügyességi versenyek színesítik az immár 5 naposra tervezett rendezvényt. Mindezek után persze a díjazás sem maradhat el...:)


Láthatod, nincs olyan indok, ürügy, vagy ok, amiért hiányozhatnál erről a buliról! Idén is rengeteg szakmai programmal, egyetemista-barát árakkal, és nem utolsósorban kiváló hangulattal várunk Titeket!



Paraméterek:

2010. június 28-július 2. – Bodajk – további infó: hazamtajan@freemail.hu




Nincsenek megjegyzések: