Oldalak

csütörtök, augusztus 14, 2008

Szemle 'A' 2008 ősz - Gyöngyvértől

Szemle 'A' 2008 ősz

Megérdeklődtem a tanszéken: a szemle nem az augusztus 25-29.ei héten lesz, hanem lesz egy, 3 napos Budapest környéki buszos-kirándulós a regisztrációs héten (valószínűleg szept. 2-3-4), valamint lesz egy egyhetes németországi utazás, Szilágyi Kinga szervezésében, a szept. 22.ei héten. Neptunban külön felvehetők, és ennek megfelelően egymástól függetleneül teljesíthetők, azonban még nem derült ki, melyik melyik (azaz melyik a Szemle 1 és a 2), de ezt is megtudjuk időben. Anyagi vonzat: nem lesz jelentős, a budapestinél valószínűleg a buszjegy ára, a németországi nagy hányadát a tanszék állja.

Köszi Gyöngy!!!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszönjük nagyon az információkat kedves Judit!:) Angyal vagy!! De azzal nem lesz gond, hogy a 22-ei héten kezdődik a tantermi oktatás is? És van már vakami fejlemény azzal kapcsolatban, hogy melyik szemle (A1,A2) melyiket (budapesti, németországi) takarja? Remélem ha ide írok azt észreveszed:) de szólj ha máshova kell:) pusz

Judit írta...

Szia Andikám,
Örülök, hogy írtál! Sajnos a kérdéseidre még nem tudok biztosat / véglegeset válaszolni :( Réka a héten bemegy a TO-ba és megpróbál megtudni valamit ezekről! Én is rajta vagyok a dolgon, megpróbálok e-mail-en kicsikarni valamit Szebiből! Amint van valami új info, ide felteszem!
A megjegyzésekről azonnal kapok egy e-mail-t a judit.frischmann(kukac)gmail.com címemre, szóval mindent megkapok! Még Ausztriában vagyok, de igyekszem naponta nézni a leveleimet! :) puszi és további jó pihenést!!!